victorum.io

victorum.io

slika.png
Victorum vcc digitalni novac koji radi na Binance Smart Chain-u s brojnim značajkama korištenja. VCC je sveobuhvatni monetarni okvir koji dopušta razmjenu, dob plaćanja, povrat gotovine i online plaćanja. Vrijednost VCC tokena ovisi o kolebanjima na tržištu kriptografskog novca i nakon toga slijedi njegovo izlaganje, a ne nagađanje na pojedinačnoj ili ograničenoj listi digitalnog novca. Dio VCC-a prihod od poslova koristit će se 100% vremena za buduće napredovanje, oglašavanje, označavanje i druge administracije otvorenosti.


VCC se upušta u rješavanje ovih problema stvaranjem globalnog monetarnog okvira i
okvira za rate koji je jednostavniji za korištenje, manje košta i prati visoku sigurnost kako bi zaštitio pothvate naših klijenata. Kriptografski novac aludira na vrstu naprednog resursa značajne vrijednosti koji se može spasiti, zamijeniti, pažljivo premjestiti nekome drugome ili iskoristiti kao rata za rad i proizvode. Digitalni oblici novca mogu se držati i premještati na više načina putem interneta, web stranica i kripto-novčanika, da spomenemo samo neke.

 

Vizija
Nastoje raditi na našoj stvarnosti i egzistenciji naših pojedinaca diljem svijeta s primanjem i korištenjem kriptografskih oblika novca kao izborne metode za stjecanje doprinosa, štednje i plaćanja na rate.


RAZLOG I MISIJA
Održavati suštinsko pravo čovječanstva da kontrolira vlastita sredstva i prosperitet. Oni rade na našoj stvarnosti stvaranjem i primanjem zaštićenog, decentraliziranog naprednog monetarnog okvira i okvira za rate koristeći blockchain inovaciju koja omogućuje našim pojedincima da štede, pribavljaju nagrade, doprinose, izvlače i premještaju imovinu te plaćaju rad i proizvode bilo gdje na planetu koristeći jednu fazu. Pojedinci,
suučesnici, siromašni branitelji i djeca iz cijelog svijeta bit će bitni primatelji kroz masovni prijem naših zanimljivih uprava.


Administracije vrijednosti
Victorum Token je maštovito i novo doba kriptografskog novca koje će sigurno poremetiti korištenje naprednih resursa u kompjuteriziranom komercijalnom centru za kovanice. VCC daje svojim simboličkim nositeljima diferencirane napredne i globalne monetarne uprave proizvedene za monetarni biološki sustav.

VCC Global Banking Framework ovlašćuje klijente da obavljaju i izvršavaju svakodnevne razmjene u skladu s njihovim novčanim i kupovnim potrebama. Kao decentralizirani kriptografski novac, VCC će biti koristan za uplatu stavki, administracije, naknade i iznenađujuće globalne pokrete imovine bez granica. VCC se pridružuje najpouzdanijoj blockchain inovaciji s vrhunskim resursima, novčanom okruženju neusporedive snage,


jednostavnost i sigurnost.
Mogućnost razmjene
VCC je zamjenjiv i njime se može trgovati putem novčanika s digitalnim novcem izvana i putem trgovanja.
VCC se također može tajno kupiti putem Victorum Token stranice ( https://victorum.io ).

Obroci
Napredna računalna gotovina VCC-a sve ih pakira u jedan jednostavan za korištenje financijski okvir. VCC će nastojati otvoriti se putem Visa/MasterCard-a kako bi bio priznat kroz njihove organizacije diljem svijeta, što je više okvira za rate. Klijenti će zapravo htjeti platiti na bilo kojem mjestu u svijetu koje priznaje Visa/MasterCard i druge faze rata putem Victorum banke i platnog sustava.
Distribuirano
Victorum Global Payment System dopušta individualnu razmjenu između različitih VCC klijenata

 

WEB STRANICA:  https://vicorum.io/

TWITTER:  https://twitter.com/vicorumcoin

SREDNJI:  https://vicorum.medium.com/

REDDIT:  https://www.reddit.com/r/victorumofficial/

DISCORD:  https://discord.com/invite/aySUaDJ6ra

TELEGRAM:  https://t.me/VictorumOfficialChat

FACEBOOK:  https://www.facebook.com/groups/victorumofficial/

INSTAGRAM:  https://www.instagram.com/victorumofficial/

LINKEDIN:  https://www.linkedin.com/company/victorumcoin/

WHITEPAPER:  https://victorum.io/documents/Victorum-Whitepaper-v1

 

Bitcointalk korisničko ime: Angelica Simperle
BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2851188
Telegram Korisničko ime: @AngelicaSimperle
Adresa novčanika: 0xFcb33632d2D3eA7b3C0d6fc2D79B34bA7468A177

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Solidus

Citizen Finance

Synthetic Exchange Token